FORD Slovenija

Ford Magazine november 2017

Seznanite se lahko z vsakdanom na pripravah naše moške ekipe alpincev in Ilke Štuhec za zimsko sezono, četudi se je ta zanjo letos končala še pred njenim začetkom in bo tako energijo osredotočila na okrevanje, počitek in priprave na naslednjo sezono. Izveste lahko tudi, kako je Domen Prevc, perspektivni smučarski skakalec, ravno te dni z našim Ka+ opravil vozniški izpit, in zakaj je Filip Flisar “pravi ded” ter kje je našel svoj brlog.

Neomajnega Dava Karničarja je v divjino popeljal Brane T. Červek, inštruktor preživetja v naravi, kjer sta na stari način poiskala vodo, gomolje in si na ‘na roke’ zanetenem ognju skuhala juho. Veliko več kot to pa pričakujte na večerji Bineta Volčiča, našega ambasadorja gospodarskih vozil, ki v svojem bistroju Monstera (pri)čara gurmanske okuse na nivoju Vignale. Obenem pa pokukajte v ozadje zgodb perspektivnih podjetnikov, ki se v sklopu projekta Štartaj Slovenija potegujejo za naslov letošnjega ‘hit izdelka’, pri čemer jim ob strani stoji tudi #PrijateljFord.

Če vas zanima, kako naša športna vozila doživljajo tisti, ki jih (še) ne vozijo vsak dan, si preberite utrinke z drugega Ford Performance dneva in naše akademije dinamične varne vožnje za nove lastnike Fordovih športnih modelov. Ne izpustite niti prispevka o Fiesti WRC s čisto na sveže okronanim svetovnim prvakom v reliju Sebastijanu Ogierju ter o mladem slovenskem inženirju, ki je v njihovi ekipi prvi električar. 

V novicah pa smo zapisali aktualno dogajanje pri nas in v tujini, Fordove načrte za prihodnost, pa tudi nekaj vaših aktivnosti smo predstavili. V nadalje si teh želimo še več, zato boste konec januarja pozvani, da v roku kakšnega tedna pripravite fotografije in kratek opis vaših dejavnosti.

Prelistajte ga TUKAJ>>