FORD Slovenija

Prva izbira - dodatni prihranki na vozila iz zaloge

Od inovacij v proizvodnji do navdušujočih tehnoloških izboljšav, Ford že stoletje izboljšuje življenje milijonom voznikov po celem svetu.

V zadnjih letih je s svojimi vodilnimi modeli nesporno prvak v osvajanju mednarodnih priznanj in nagrad na najrazličnejših področjih, od inovativnosti, oblikovanja, do izborov »Mednarodni motor leta«. Iz preprostega razloga: Fordovi izjemni tehnološki dosežki niso nikoli sami sebi namen. Prežema jih misel na voznika in sopotnike, njihovo varnost, udobje in preprostost vožnje!

Ford je prva izbira strokovnjakov. Zakaj ne bi postal tudi vaša?

Oglejte si sezname Fordovih odličnih modelov, ki so na voljo z dodatnimi popusti po izjemni ceni in se odločite, katera bo vaša prva izbira. Vsa osebna vozila Ford sedaj s 5 let jamstva in z mednarodno asistenco brez omejitve kilometrov*. 

 

Odlična ponudba z brezobrestnim financiranjem

Najboljši Ford, kar smo jih kadarkoli ustvarili. Odkrijte tehnološko dovršenost in izjemno vozno izkušnjo ter spoznajte, s čim si je prilužil laskavi naziv Slovenski avto leta. Sedaj na voljo po posebej ugodni ponudbi in s takojšnjo dobavo.

Poiščite svojega novega Focusa iz zaloge >>

EcoSport z 2.000 € prihranka

Mali SUV, ki bo navdušil z inteligentnim štirikolesnim pogonom (AWD), številnimi pametnimi tehnologijami za pomoč pri vožnji kot so ksenonski žarometi, kamera za pomoč pri vzvratni vožnji in sistem za zaznavanje vozila v mrtvem kotu. Poganja ga izjemni motor EcoBoost, ki je prvak v svojem segmentu. Prepričal vas bo tudi multimedijski sistem SYNC 3, ki za lahko uporavljate z glasom ali preko zaslona na dotik.

Izberite svojega EcoSporta iz zaloge >>

Fiesta s popustom do 3.650 €


Ford Fiesta je po mnenju žirije za izbor Svetovnega ženskega avta leta (Women’s World Car of the Year) najboljši nakup v kategoriji dostopnih avtomobilov. Fiesta prinaša še več tehnologij, prefinjenosti in sloga kot doslej, po mnenju žirije za podelitev priznanja Svetovni ženski avto leta (Women’s World Car of the Year) pa navduši tudi z izjemno vrednostjo glede na ceno.

Poiščite svojo Fiesto med vozili na zalogi >>

Ford C-MAX s kasko zavarovanjem za 1 €

C-MAX je prva izbira dinamičnih družin, ki sta jim poleg praktičnosti in varnosti pomembna tudi užitek v vožnji in napredne tehnologije. Če potrebujete več prostora, bo za vas pravi Grand C-MAX s prilagodljivim prostorom za pet ali sedem oseb.

Preverite vozila C-MAX na zalogi >> 

Ford Kuga s prihrankom do 6.500 €

V navigacijo kot cilj vpišite 'pustolovščine': Ford Kuga je vrhunski SUV, ki prefinjenost združuje s praktičnostjo. Tako v mestu kot pri dogodivščinah na terenu prinaša popolno vozno izkušnjo, navdušuje pa tudi z intuitivnimi pametnimi tehnologijami in elegantnim izgledom.

Preverite vozila Kuga na zalogi >>

Ford S-MAX s prihrankom do 7.000 €

Prostornost in udobje za prevoz do sedem potnikov, navdušujoč videz in agilnost so aduti enega Fordovih najpametnejših velikih enoprostorcev, Forda S-MAX. S prilagodljivostjo in udobjem je idealen sopotnik za poslovne opravke in družinske potepe.

Preverite vozila S-MAX na zalogi >>

Ford Mondeo s prihrankom do 10.300 € 

Ford Mondeo je impresiven avto. Vrhunsko udobje, dizajn, natančna izdelava in tehnične inovacije so pri njem standardne. S prijetno vozno izkušnjo, prilagodljivostjo in eleganco se odlično obnese na poslovnih poteh.

Preverite vozila Mondeo na zalogi >>