FORD Slovenija

Ford EcoSport

Prenovljeni EcoSport

 

Samozavest v vožnji - serijsko

Usedite se za volan in takoj boste imeli nadzor nad vrsto naprednih sistemov za pomoč vozniku. Inteligentni pogon na vsa kolesa (AWD) omogoča izjemno upravljanje v spremenljivih pogojih. Pomoč pri speljevanju v hrib vam pomaga preprečiti zdrs pri speljevanju, ko se lotite zagona iz hriba. LED dnevne luči združujejo tako visoko vidljivost, kot tudi moderni videz.

 

 

Zmogljivost in učinkovitost - uživajte v obeh

EcoSport ima izbiro treh inovativnih in naprednih motorjev. 1.0-litrski bencinski motor EcoBoost, ki je šestkrat prejel nagrado za Mednarodni motor leta je na voljo v izvedbi z 92 kW (125 KM) in 103 kW (140 KM), kjer dobite vso moč konvencionalnega 1.6-litrskega motorja z izjemno ekonomičnostjo in nizkimi emisijami CO2. 1.5-litrski dizelski motor TDCi prinaša 73 kW (100 KM) in emisijami CO2 le 107 g/km.

 

Ko praktičnost sreča pametne tehnologije

V novem EcoSportu je vsak kos tehnologije dobro premišljen in zasnovan tako, da bo vaša vožnja prijetnejša. Ford SYNC 3 vam omogoča, da ostanete povezani in upravljate s svojim telefonom, glasbo in navigacijskim sistemom z intuitivnimi glasovnimi ukazi ali 20,3 cm (8-palčnim) barvnim zaslonom na dotik. Zvočni sistem B&O z 675 W in vrhunskimi 10 zvočniki, bo skrbel za kvaliteten zvok vaše najljubše glasbe.

 

 

Varnost prepustite nam

Vaša varnost nam je pomembna, za to EcoSport vključuje tehnologije in sisteme, namenjene vaši zaščiti in zaščiti vaših potnikov. Varnostni sistemi vključujejo elektronski sistem stabilnosti 'ESC', ki zajema: pomoč pri speljevanju v klanec (HLA), zaščito pred prevračanjem (RSC), protiblokirni zavorni sistem 'ABS' in pomoč pri zaviranju v sili (EBA). Poleg tega se ta mali terenec lahko pohvali s prednjimi, zadnjimi in kolenskimi zračnimi blazinami, kot tudi z zavesno zračno blazino. Vse to, mu je na Euro NCUP testu prineslo tako dobro oceno.

 

Odlikuje ga fleksibilnost

Z novim EcoSportom dobite presenetljivo prostorno notranjost. Pametno uporabo prostora - prostor za shranjevanje povečajo zadnji sedeži, ki se lahko zložijo in razdelijo na dva dela 60/40. Prekrivna blazina omogoča, da se naslonjala popolnoma zložijo za preprosto nalaganje prtljage. Nastavljivo talno oblogo je mogoče namestiti v treh položajih: idealno, če ne želite, da so stvari stisnjene drug nad drugim.

Dizajn

Povišan položaj sedenja. Povišan odmik od tal.

Povišan položaj sedenja omogoča lažji vstop in sestop iz vozila, hkrati pa zagotavlja odlično preglednost. Zahvaljujoča pametnemu in modernemu dizajnu je EcoSport vozilo, ki ne bo ostalo neopaženo ne glede na to, kje boste izvajali svoje pustolovščine - v mestu ali izven njega.

 

Barva za vsak okus

Zasluge za elegantno in trajno zunanjost EcoSporta ima poseben večstopenjski postopek lakiranja. Novi materiali in postopki obdelave, od vbrizgavanja voska v jeklene dele karoserije do zaščitnega zgornjega sloja, zagotavljajo ohranjanje izjemnega videza tudi po dolgoletni uporabi.

Frozen White

Race Red

Blazer Blue

Absolute Black

Moondust Silver

Silk

Tiger Eye

Magnetic

Burnished Glow

Blue Lightning

Ruby Red

White Platinum

 

Notranjost, ki omogoča udobje

V tihi in dovršeni notranjosti EcoSport navdušuje z mnogimi modernimi tehnologijami, ki jih je nadvse preprosto upravljati. Med drugim EcoSport ve, da nas veselijo različne stvari, zato poskrbi za obilico prostora in prilagodljivosti - deljiva zadnja klop, nastavljiv naklon naslonjal zadnjih sedežev ter več kot 20 praktičnih odlagališč.