FORD Slovenija

Originalni Fordovi deli

Nadomestne dele izdelujemo z enako visokimi standardi kot naše avtomobile. Zaradi stoletnih izkušenj v sestavljanju avtomobilov vemo, kako pomembno je ohranjati vašega Forda v dobri kondiciji, saj je le tako zagotovljena vaša in varnost vaših sopotnikov. Zato ne bodite nespametni – ostanite varni z originalnimi Fordovimi deli.

Varnost
Zagotavljamo vam, da vaš Ford nudi izjemno zaščito vašim potnikom in pešcem. Zato so originalni Fordovi deli oblikovani, izdelani in preizkušeni tako, da ustrezajo in presegajo z zakonom predpisane varnostne standarde in zahteve homologacije. Neodvisni primerjalni preizkusi na primer, ki jih je za evropski Ford leta 2006 izvedlo Raziskovalno združenje za industrijo motornih vozil (MIRA) kažejo, da so tveganja poškodb v primeru trčenja s pešcem do 17 % večja, ko govorimo o neoriginalnem pokrovu motorja.
Delovanje
Vsi nadomestni deli vašega Forda so oblikovani tako, da skupaj dosežejo najboljše delovanje, popolno udobje in najboljši izkoristek goriva. To velja tudi za originalne Fordove dele, ki so izdelani po enakih strogih specifikacijah kot naši tovarniško vgrajeni deli.
 
Kakovost
Visoki standardi oblikovanja in izdelave, ki jih dosegajo originalni Fordovi deli, zagotavljajo njihovo namestitev in dovršeno delo, zanesljivost in delovanje. Oblikovani so tako, da se popolnoma prilegajo brez sile, vrzeli ali odstopanja in zagotavljajo enako dovršenost kot tovarniški deli.
 
Vrednost
Vzdržujte vaš Ford 100%, Ford in prihodnji lastniki avtomobila bodo srečni. Ob prodaji vozila bodo potencialni kupci zadovoljni, ko izvedo, da ste uporabljali samo originalne Fordove dele. To je zagotovilo, da bodo pripravljeni za rabljeno vozilo plačati več.
 
Trženje blagovne znamke
Originalne Fordove dele lahko prepoznate po njihovi blagovni znamki. Naša prepoznavna blagovna znamka je pogosto izpisana na vidnem mestu.
 
Garancija
Za servisiranje, popravila, pri delih na karoseriji, ali pri izbiri Fordove dodatne opreme vam Fordova garancija prinaša zagotovilo za obdobje do 1 leta. Servisi izvajajo vsa popravila v skladu z najvišjimi kakovostnimi standardi. Še več, če se odločite svojega Forda prodati, je prenosljiva garancija dodatna prednost za novega lastnika.

Fordova garancija na prerjavenje za celotno vozilo ostane veljavna samo, če pri vseh popravilih uporabite originalne Fordove dele!