FORD Slovenija

Novi Mondeo

Najboljše dveh svetov


Novi Mondeo Hibrid uporablja dva vira energije: konvencionalni motor z gorivom in električni motor, ki ga poganja baterija. Sistem samodejno preklopi med pogonskimi sklopi ali uporablja kombinacijo obeh, da zagotovi popolno mešanico moči in učinkovitosti. Celoten sistem postane še bolj učinkovit, saj regenerativno zaviranje zajame do 90% energije, ki se običajno izgubi zaradi tornih zavor - energija se tako reciklira in napolni visokonapetostno baterijo.

Bolj prefinjen način vožnje


Novi Ford Mondeo je opremljen z naprednimi tehnologijami, ki vam olajšajo življenje. Nekateri sistemi, kot so prilagodljiv radarski tempomat z nastavljivim omejevalnikom hitrosti in sistem za vzdrževanje voznega pasu, nenehno spremljajo in se odzivajo na spremembe cestnih razmer, prometa in vaše vožnje. Druge uporabne funkcije, vključno s sistemom za pomoč pri zagonu in aktivnim sistemom za pomoč pri parkiranju, zagotavljajo vožnjo brez stresa.

Uživajte v vsakem potovanju


Novi Ford Mondeo uporablja številne pametne tehnologije in inteligentni dizajn, da boste vi in ​​vaši potniki kar najbolje preživeli vsako vožnjo. Od prilagodljive ambientalne razsvetljave, ki ustreza vašemu razpoloženju, avtomatskemu nadzoru temperature in celo sprednjim masažnim sedežem … Vsaka podrobnost je zasnovana tako, da bo vaša vožnja čim bolj sproščena in prijetna. Novi Mondeo Hibrid pa ima sedaj več prostora za vašo prtljago kot kdajkoli prej.

Moč, ki si jo želite, in učinkovitost, ki jo potrebujete


Novi Ford Mondeo je na voljo z vrsto močnih in varčnih motorjev, ki jih dopolnjuje 8-stopenjski avtomatski ali 6-stopenjski ročni menjalnik. Izbirate lahko med hibridnim motorjem, naprednim bencinskim motorjem EcoBoost ali motorjem na dizelski pogon EcoBlue - vsak zagotavlja želeno moč in učinkovitost, ki jo potrebujete od vašega vozila.

Pametna tehnologija za vašo varnost


Novi Ford Mondeo je opremljen z naprednimi varnostnimi sistemi, ki pomagajo varovati vaše potnike in druge udeležence v prometu. Nekatere tehnologije, vključno s sistemom za preprečevanje trka z zaznavanjem pešcev in kolesarjev, lahko proaktivno pomagajo preprečiti številne incidente. Medtem ko napredni sistem zračnih blazin v vozilu, pomaga varovati potnike v primeru nesreče.