FORD Slovenija

Ford Fiesta

Na novo zamišljena, zasnovana in oblikovana. Pripravite se na "vau učinek", ko spoznate avtomobil, ki je bolj Fiesta kot kadarkoli prej. Več naprednega sloga in več rešitev po meri, tako da lahko svoj avtomobil prilagodite sebi.

Več naprednih tehnologij in več nepogrešljivih funkcij. In bolj navdušujoča vožnja kot kadarkoli prej.

Nov videz, napoveduje nov trend

Vse, kar poznate in ljubite na Fiesti, je v popolnoma novi Fiesti še boljše.

Tekoče, izklesane linije oblikujejo aerodinamično karoserijo. Prisoten je tudi duh dodelanosti in sodobnosti, ki ju boste opazili takoj, ko se vaš pogled sreča z avtomobilom. Kar zadeva notranjost, oblikovana je kot prostor, v katerem boste vi in vaši potniki z veseljem preživljali čas. Eleganten videz je v kombinaciji s sproščenim vzdušjem, pametni dizajn pa nagradi vsak vaš pogled in dotik. Izbrani detajli združujejo obliko in funkcionalnost z osupljivo lepoto.


Z ekskluzivnimi paketi za prilagoditev po meri in popolnoma novim izborom videzov in slogov, vključno s športnim "ST-Line", "Active" in razkošnim "Vignale", lahko Fiesto uredite čisto po svoje.

 

Vaša najljubša glasba v izvedbi, kot naj bi jo poslušali

 

Kakršenkoli je že vaš glasbeni okus, glasba si zasluži, da jo poslušate, kot si jo je izvajalec zamislil. In točno to lahko pričakujete v popolnoma novi Fiesti.

Zakaj? Zato, ker je na voljo z B&O PLAY.

 

 Ta vrhunski zvočni sistem s 675 watti zagotavlja bogat, mogočen zvok prek paketa, ki vključuje 10 zvočnikov, nizkotonec in globokotonec. To napredno tehnologijo so posebej za popolnoma novo fiesto zasnovali, razvili in naravnali strokovnjaki akustiki pri sistemu B&O PLAY.

Med večstournim postopkom uglaševanja so ti priznani strokovnjaki zvok natančno prilagodili glede na zahteve avtomobila. Pri tem so upoštevali tudi vozne pogoje. In to zagotavlja, da je ista izjemna jasnost in izkušnja poslušanja poustvarjena na vsaki vaši poti. Zato povečajte glasnost in uživajte v svoji najljubši skupini ali pesmih v koncertni dvorani, ki je kar kabina vašega avtomobila.

 

Celovita tehnologija, ki jo lahko upravljate z glasom

 

Pametne tehnologije bi naj vedno olajšale življenje. In če delujejo brez težav v vašem domu in na vašem telefonu, ali ne bi potem morale enako tudi v vašem avtomobilu?

To je razmišljanje, na katerem temelji Ford SYNC 3, vrhunski sistem, ki vam omogoča, da ostanete povezani in upravljate svoj telefon, glasbo in navigacijski sistem z intuitivnimi glasovnimi ukazi ali prek 20,3 cm (8-palčnega) barvnega zaslona na dotik.

Z Applinkom lahko dostopate do nekaterih izmed svojih najljubših aplikacij za pametne telefone, vključno s Spotify. Medtem pa vam lahko Promet v živo pomaga, da se izognete zastojem in se na cilj pripeljete lažje in učinkoviteje. Prikličete lahko celo seznam lokalnih restavracij le z ukazom »Lačen sem« ali pa dostopate do Michelinovega vodiča, da izberete restavracijo in izvedete rezervacijo, pa tudi hotele.

SYNC 3 ni edina tehnologija v popolnoma novi Fiesti: avtomobil je opremljen s številnimi drugimi funkcijami in sistemi, ki bi jih običajno pričakovali v veliko večjih in dražjih avtomobilih.